lørdag, september 14, 2024

Dagbok 2024:14.september

 


Klokka er no 17.52, temperaturen ute er+13 grader C og det er overskya. Veret var finare først på dagen.

I dag stod eg opp til vanleg tid, men eg hadde ærend på ALTI, på apoteket, for eg var heilt lens for nokre tablettar. Men då eg kom på apoteket hadde dei ikkje att slike tablettar som eg skulle ha, og dei skulle ikkje få att sorten før på tysdag. 

Eg vart oppmoda til å fare bort i Furene, for der er det også apotek - i bygget til Coop. Ja, det var ikkje anna å gjere enn å køyre bort, så det gjorde eg og fekk tablettar.  Så handla eg litt på Coop med det samme, og var også innom Plantasjen og kjøpte ein fin blomst som eg tenkte å gi bort, men bestemte meg for å behalde sjølv.

Då eg kom heim att blei det ein runde på Vernet, men så mykje meir vart det ikkje. Eg var trøtt og sliten av ein eller annan grunn, så etter at eg hadde tatt meg litt mat, sette eg meg inn i stolen min og skulle sjå TV-men sovna.

Så lenger kom eg ikkje i dag. No må eg vel snart tenkje på middag også, men det hastar ikkje. Kvelden er lang.

Tidlebg på dagen var det sol, men no har det skya over, og eg synest det er litt skymt. Sommaren er i alle fall forbi no.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.september

No er klokka 17. 50, temperaturen ute er + 21grader og det har vore ein nydeleg sommardag- Eg vakna som vanleg litt tidleg, men luska ut på ...