søndag, september 15, 2024

Dagbok 2024: 15.september


 Klokka er no 16.57, temperaturen ute er+ 15 grader C, og det er skodde og regn. Eg skulle gjerne hatt litt tørrare ver slik at eg hadde fått rydda opp i hagen før vinteren kjem, Vurderer å køyre eit lass på VØR i morgon.

I dag då eg bvakna var eg heilt ute av tida, eg greidde ikkje å finne ut kva dag der var, så eg måtte berre stå opp- og litt etter litt fekk eg orden på tida. Men sjølv om det var søndag så la eg meg ikkje inn att i senga, menlaga frikost etc. og då klokka var nærmare 10 gjekk eg tur på Vernet. Eg var der ikkje åleine, trefte til og med ei som eg kjende.

Veret var ikkje heilt trygt med store svarte skyer, men sola braut igjennom no og då. Det er kjekt med ein liten morgontur på friske bein.

Her i huset har eg ikkje gjort mykje i dag, det har mest vore TV og strikking.

Men eg laga meg skikkeleg middag i dag, eg hadde tenkt å koke fårikål, men så hadde eg ikkje heil pepar så eg tok spekesild i staden. Og det vart eit nydeleg måltid-eg åt sikkert altfor mykje,men det får vere greit for ein gongs skuld. Etter middagen har det gått med ein del drikke.

Eg hadde i grunnen tenkt å gå ein lengre tur i dag, men var ikkje heilt nøgd med veret så det vart å sitte inne i staden.

Slik var det då eg kom heim i 11-tida, seinare vart det skikkeleg vått.
Solveig og Øysrein har hatt ei veke i Nice, men skal kome heim att i dag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.september

No er klokka 17. 50, temperaturen ute er + 21grader og det har vore ein nydeleg sommardag- Eg vakna som vanleg litt tidleg, men luska ut på ...