onsdag, september 11, 2024

Dagbok 2024:11.september

Der var ein stor flokk med skulebarn på Vernet i dag.

Klokka er no 17.14, temperaturen ute er +13 grader C.  I dag har vi hatt både litt sol, og litt regn. Eg var skuffa over e\at det regna då eg var ferdig med frokost etc. Men eg tok ein tur på Vernet først og håpte det vart betre seinare,det var no ikkje så mykje regn heller.


                                                         Utsikta frå Vernet i dag,


Eg åt lunsj i 14-tida og etterpå gjekk eg ut og jobb til klokka var 17. Det høyrest ikkje så mykje ut, men eg fekk no gjort det eg ville.

Det første eg gjorde var å bere fleire bøtter med mold opp oi hola der rabarbraen stod før. Så hadde eg masse grasfrø oppi, tok rikeleg for frøa var nokre som eg fann i tilbygget då eg rydda der, Veit ikkje kor spire-glade dei kan vere. Men tida vil vise det. 

Så var eg ned og raka litt under epletreet, men så fekk eg auge på ein skikkeleg jobb som måtte gjerast først best. Når eg klipper med grasklipparen køyrer eg ikkje heilt ned på muren mot naboen, så der gror det opp både gras og ugras, nesten heile denne muren reinska eg i dag. Eg har stolen med meg og sit så mykje eg kan, for elles protesterer ryggen. Det ser kanskje rart ut å sitte og rake, men det bryr eg meg ikkje om. PÅ veg inn att såg eg litt av kvart som eg skulle ha gjort -og litt gjorde eg.Når eg får gjort ein skikkeleg jobb-er eg fornøgd med dagen. I morgon er det trening igjen. Og meir veit eg ikkje enno.

                                                                   Rabarbra-hola skal bli grøn..

 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.september

No er klokka 17. 50, temperaturen ute er + 21grader og det har vore ein nydeleg sommardag- Eg vakna som vanleg litt tidleg, men luska ut på ...