torsdag, september 12, 2024

Dagbok 2024: 12.september


 Klokka er no 18.23, temperaturen ute er+8 grader og det regnar. Eg har slått frå meg å gå på Vernet i dag.

I dag morgon reiste vi på trening, Marit og eg, og på heimvegen handla vi på KIWI -som vanleg. I staden for å gå på Vernet gjorde eg ein liten innsats her heime, til dømes støvsuga eg teppegolva, bytta på senga, vaska og tromla ein klesvask, sette på oppvask også og så laga eg middag til meg sjølv:heimelaga potetstappe + pølser. Vaska opp for hand også, før eg sette meg inn til TVen med kaffi og strikketøy. Forresten hadde eg fyrt opp i omnen så det var godt og varmt.  Eg gjorde diverse som eg slepp i morgon når eg skal ta fredagsvask. 

Men aller først i morgon skal eg til legen; eg er absolutt ikkje sjuk, har ikkje vondt og har mykje energi. At eg er dårleg i ryggen har berre med alder og slitasje å gjere. Men eg må teste blodet mitt 2 gonger for året fordi der er noko som kan utvikle seg til sjukdom. Hittil har prøvane vore fine, eller i alle fall bra nok.

No har eg lagt på reint sengetøy, men eg fekk ikkje vaska soverommet for der er så mange teppe på golvet, og dei kan eg ikkje henge ut i dag, så det vart berre litt støvsuging.

No har eg snart så mange sekker at eg kan fare på VØR, men eg ventar på tørrare ver.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.september

No er klokka 17. 50, temperaturen ute er + 21grader og det har vore ein nydeleg sommardag- Eg vakna som vanleg litt tidleg, men luska ut på ...