tirsdag, september 10, 2024

Dagbok 2024: 10.september


Klokka er no 19.58, temperaturen gjekk ned til + 10 grader då regnet kom etter at vi har hatt ein fin dag med sol og varme.

Eg har hatt ein"travel" dag-  Først var Marit og eg på trening,så var eg på butikken på heimvegen, Eg tenkte eg skulle gå ein runde på Vernet, men kom til at eg måtte prioritere plenklipping og anna hagearbeid, for det såg ikkje så fint ut på tomta.

                                                               Victoriaplommer 

Så gjekk heile ettermiddagen med til å plukke plommer og klippe plommetreet,og etter kvart fekk eg klipt det meste av graset+ at eg samla nedfallseple i to sekker. Eg legg ein plan for korleis eg skal kvitte epla. Det tok si tid, men eg kom i mål.Plenen blir ikkje skikkeleg fin, for graset er aldri tørt nok når eg klipper -det har vel med ver og årstid å gjere.

Det er langt frå at det blir perfekt, men det får vere bra nok. Eg likar å styre på ute når eg får gjere alt slik eg vil. Og i dag var ikkje ryggen så vond heller, og det er no bra. No har det begynt å regne også , etter ein fin dag.



Slik ser plenen ut når eg klipper, det er fordi graset og underlaget er for vått .
Men ein kan ikkje vente å få det tørt, for no regnar det igjen.

 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.september

No er klokka 17. 50, temperaturen ute er + 21grader og det har vore ein nydeleg sommardag- Eg vakna som vanleg litt tidleg, men luska ut på ...