søndag, september 08, 2024

Dagbok 2024: 8.september


 
Klokka er no 20.15, temperaturen ute er ca 17 graderC. Dagen starta med sol og varme, men så vart det verbyte med regn. Same for meg for eg skulle ingen stad,men vere heime. 

Eg har ikkje vore sjuk i dag, men er heller ikkje i toppform; eg er litt forsiktig med maten, har stort sett livberga meg på kjeks , ost og Coca Cola . Cola er medisin for magen, men dokteren hadde sagt til Marit at den skulle vere med sukker. Eg har masse Cola i hus, men alt var utan sukker. Får håpe den hjelper likevel.

Eg har vore heime åleine heile dagen,så eg har fått gjort litt av kvart. Eg har mellom anna strikka ferdig ein lest og begynt på den andre, så har eg vaska klede og tørka i trommelen; eg fekk gjort ferdig sudokuen (den vanskelege i fredagsavisa)og eg har sett mykje TV-det brukar eg ikkje å gjere til vanleg. Eg brukar å halde meg mest til datamaskina.

Det vart ingen tur på Vernet i dag, og ingen andre stader heller, men eg reknar med at eg skal vere i form til treninga tysdag.

                 Bilda har eg tatt frå trappa, eg har ikkje vore lenger i dag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.september

No er klokka 17. 50, temperaturen ute er + 21grader og det har vore ein nydeleg sommardag- Eg vakna som vanleg litt tidleg, men luska ut på ...