lørdag, september 07, 2024

Dagbok 2024: 7.september

 Klokka er no18.00 og temperaturen ute er + 26 graderC. det har vore ein nydeleg dag, som eg dessverre ikkje har fått nyte.

Eg er svært sjeldan sjuk, men i går kveld etter at eg hadde slått av datamaskina,oppdaga eg at eg var både låk i kroppen og kvalm.  Eg lurte på om det kunne vere matforgiftning eller noko slikt. Men eg la meg no inn i senga til slutt, og har ikkje skikkeleg stått opp enno,  Eg er oppe berre på prøve.

Eg var litt mismodig til å begynne med, for eg er ikkje vant med å vere sjuk. Eg var så svimmel at eg kunne knapt gå. Og så den fine dagen! Eg har lege i senga mi til no, med open altandør. Eg var så svimmel at eg kunne ikkje gå, men eg fann ut at viss eg tok brillene på, gjekk det betre. No er eg oppe på prøve, og har fått i meg ein liten sluk med Coca Cola. Eg ser at det går litt framover-  litt surt å misse ein slik dag. Men eg skal ikkje klage berre eg blir bra. håper det beste.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 16.september

Klokka er no18.15, temperaturen ute er 12 grader C og det er overskya, men ikkje regn, eg trur det var litt finare tidleg i dag, meiner eg s...