lørdag, september 09, 2023

Dagbok 2023: 9.september



 

Denne samplantinga står like fin enno, den blir no vatna med regn kvar natt-og det hjelper vel på


Klokka er no17.40, temperaturen har gått ned til +26 graderC, det blæs litt , men er enno godt og varmt. Det har vore nokre skyer på himmelen , så eg venta meg både torden og regn etter denne varmen.

Eg hadde ingen plan for dagen, visste berre at eg måtte handle litt. Med det samme eg gjekk ut såg eg diverse som måtte klippast i rosebeddet og der om kring- Så vart det tur på butikken etter kvart, og då eg kom heim gjekk eg tur på Vernet. Det var heitt og eg hadde litt for mykje klede på meg, så eg sat og kvilte på alle benkane. Det var litt vind der oppe, men den kom frå aust og var ikkje så kjølande. Då eg kom heim silte sveitten- eg brukar nesten aldri å sveitt, men i år har eg sveitta mykje , mest i ansiktet. Der silar sveitten. Det blæs ute no, det har det gjort i heile dag, men dette er vel den siste varme dagen, for no er det meldt regn i morgon

Då eg kom heim frå turen min sat eg ei stund oppe med Marit; ho og barnebarnet er heime åleine denne helga. Eg sat ikkje lenge men gjekk ned og fekk av meg litt klede . Eg skulle i grunnen lage middag, men hadde ikkje lyst på varm mat, så det vart ei brødskive. Sat og slappa av litt før eg gjekk inn på datamaskina og sjekka Reels -det er mykje om det engelske språket for tida, så eg får litt repetisjon. Det kan hende at plenen skulle ha vore klipt, men eg trur ikkje det blir i dag.

Erlend og Ingrid har drive og flytta inn meir av sitte eige gods denne veka. Dei har laga der veldig fint til i kjellarleilegheita. I morgon skal eg vere med dei to inn til Margrete, ho har invitert oss på middag no midt i valet. Ja, eg er nokså sikker på at ho kjem inn att i kommunestyret, ho står på andre plass på AP-lista. Det er no godt at nokon vil ta seg av politikken, for dei får ofte meir kritikk enn skryt, ingen er gode nok og dei fleste får kritikk. Dette gjeld vel enda meir i storpolitikken. Eg er glad for at folk tek på seg slike oppgåver, og eg synest at mange får for mykje kritikk og ufine omtalar t.d. på FB, i aviser og på TV.

Eg trur eg gløymde å skrive GOD HELG i går, , så no gjer eg det i dag.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...