mandag, november 28, 2016

Dagbok 2016: 28.november

Klokka er21.35, temperaturen er + 2-2 grader C, og det har vore ein relativt våt og grå dag.
Etter frokost og morgonstell tok eg meg på tak og støvsuga teppegolva. Så shina eg meg opp og gjekk nedover. På grunn av glatte og isa vegar hadde eg broddar på skoa.
Jau takk, så snart eg kom inn på allfarveg var det salta, og broddane var vonde å gå på, men eg kom fram. Då var eine brodden vekk Handla litt på Spar før eg gjekk opp på biblioteket der vi hadde styremøtet vårt. Nestleiaren var snill å køyre meg heim, og det var bra, for vi venta Margrete og Amanda. Eg laga middag, i dag vart det julepølser og kombistappe. Kombi betyr at eg lagar stappe av poteter og rabbe. Det et Nils, og vi fekk den ned vi andre også.
Etterpå vart det kaffi med litt rusk attåt.
Alle som kjem innom oss blir utnytta. I dag fekk vi gjestane opp på loftet for å hente ned julepynten, så blir det kanskje litt stemning her også når eg får hengt det opp.
Nils skal ta blodprøve denne veka, og hadde bestemt seg for tysdag. Ein nabo ringde og ville høyre korleis det går, og fortalde at han skulle køyre kona si på legesenteret i morgon for å ta nokre prøver. Det passa no heilt fint for Nils. Sjølv om han no går for eiga maskin, er det godt at der er ein sterk mann som kan hjelpe om det trengst.
No held eg på å koke havregrynsgraut til han. Den får han ha i fred for meg.

1 kommentar:

Margrete Trovåg sa...

Gutane likte kombistappa godt og meinte det var veldig lettvint mat. Eg trur dei sikta til etinga, ikkje laginga.