torsdag, september 04, 2014

Bok nr.55 - 2014: Våpenskjold

ET UFORKLARLIG DRAP: Dypt i de svenske skoger, midt under høstjakten, blir en eldre mann skutt og drept. Det er ikke et vådeskudd.
EN MYSTISK FORSVINNING: Småbarnsmoren Hedda Hellberg skulle til Italia i tre uker for å pleie sine sår etter farens død. Men på hotellet har de aldri hørt om henne. Alle spor etter Hedda slutter på Gardermoen.
EN PERSONLIG JAKT: Journalisten Nora Klemetsen kjente Hedda, og hun involverer seg i saken. Nora kan ikke tro at Hedda har forlatt mann og barn frivillig. Enda mer gåtefullt blir det da Heddas navn dukker opp i forbindelse med drapet i Sverige.
EN FARLIG KOMBINASJON: Henning Juuls liv dreier seg bare om én ting: Hvem tente på leiligheten der hans og Noras lille sønn Jonas omkom? Sporene Henning følger, peker i retning av saken Nora arbeider med. De nærmer seg en sannhet, og noen er villig til å drepe for å holde den skjult. En sannhet med røtter i et mørkt kapittel i europeisk historie.
.................................................................
For ein gongs skuld gjorde eg noko rett. Eg laga meg ei "rolleliste" over personane som er med i boka. Det var bra, for her var det vanskelig å halde alle familiemedlemmene på plass. Eg har lese minst ei bok i serien før, så eg kjende nokre av personane. Elles har eg berre ein ting å seie om boka, den er fullstendig uinteressant! Dette er krim utan noko attåt. Mange ord, men lite handling. Ja, dette er sjølvsagt mi personlige meining.( Og eg er stort sett lei av krim.)

Ingen kommentarer:

Dagbpk 2024: 17.mai

 Då er klokka 19.00 på sjølvaste 17.mai Det er enno sol og varmt ute, +22 grader har no, på føremiddagen var det oppe i + 28 grader, så eg v...