fredag, oktober 04, 2024

Dagbok 2024:4.oktober

 


Klokka er no 17.50 og temperaturen ute er +10 grader C. Eg kom nettopp inn, for eg har jobba ute ei stund.

Dagen begynte med at eg tok "fredagsvask", noko som ikkje er så mykje å skryte av når eg slapp å støvsuge, for det gjorde eg onsdag.

Men ein runde på Vernet måtte eg ha; eg går for mosjonen si skuld, men det kan ofte bli at ein møter folk ein kjenner-eller ikkje kjenner -og slår av ein prat. Eg synest det er litt artig, for eg er no ikkje så sosial i kvardagen.

Då eg kom heim måtte eg ha litt mat, og i dag vart det lunsj-ikkje middag. Eg sette meg til å prøve å komme i land på sudokuen i Møre-Nytt, men så langt kom eg ikkje-. Somme gonger er det litt vanskeleg , men som oftast greier eg dei.

Men så slo det meg plutseleg at eg hadde ein jobb ute som eg kunne gjere no, for det var opplett og heilt greit ver til å vere ute i.

Eg hadde tenkt ut noko lurt. For der var ein stor blå plastsekk i garasjen og der kunne eg kanskje få ned heile greiner så eg slapp å klippe sund alle greiner og kvistar. Som tenkt så gjort, eg prøvde å fylle sekken og noko vart der, men så forstod eg det at eg like godt kunne prøve å klippe greinene opp i smått og fylle i vanlege svarte sekker. Og det blei gjort. Der ser ikkje heilt fint ut endå eg har raka, men i morgon , viss det er opplett, skal eg fare over med plenklipparen. Eg synest det er kjekt å jobbe ute, men eg er veldig plaga av at ryggen min er så låk. Eg sat på ein stol og klipte opp greinene - det plar alltid gå bra.|

Telefonen min var utladda i dag, men eg ladda såpass eg fekk ta eit bilde på Vernet. men så hadde eg lagt i frå meg telefonen utan å kople den til, så den hadde ikkje ladda seg opp mens eg var ute slik eg hadde tenkt.Det kjem kanskje bilde på dette innlegget, med tid og stunder.

Og så er det fredag -igjen. Vekene går så for unna at eg forstår det nesten ikkje. I morgon kan det hende at eg fer til Volda og kjøper garn, men det er ikkje sikkert.

I alle fall ønsker eg alle GOD HELG og så er det vel somme som får fri komande veke, eg skal på trening tysdag, men får fri torsdag.


                        Kom det seg no?



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 5.oktober

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 10 grader og det regnar-. Når eg ser på veret no er eg glad for at eg rydda opp i hagen i går, for ...