torsdag, oktober 03, 2024

Dagbok 2024: 3. oktober


Klokka er no 16.30, temperaturen ute er + 10 grader C og det har regna , Dette er det eg kallar minus-ver, fordi det ikkje er noko ein kan gjere ute. Eg var no på trening først på dagen, og då eg kom heim var eg snar til å gå på Vernet sidan det såg ut til å komme regn, og det gjorde det, men ikkje så mykje før eg var heime og i hus.

Eg hadde ikkje planlagt noko eg skulle gjere inne, så eg blei sittande å strikke med god varme i omnen. Og TV-en er på så no har eg fått nyheiter om krig og og ulykker om att og om att. Eg kunne sjølvsagt ha funne noko anna, men synest eg må følgje med i det som skjer i verda. Det som slår meg er at alle snakkar om krig og våpen etc. Ingen snakkar om FRED, ikkje ein gong den nye NATO-skjefen.

Eg får ikkje gjort noko med alt rusket ute, så lenge det er så vått, men det er vel berre eg som bryr meg om det.

Marit skulle kanskje kome heim att i dag, men ho er ikkje komen enno ialle fall.

Eg har enno att garn, men eg må kanskje til Voda i morgon og kjøpe meir.  Eg kan ikkje forstå at det skal vere fredag i morgon igjen, tida går så fort. Det må dei unge vere klar over, at tida går fortare til eldre ein blir. Eg brukar å seie at eg forstår dei som ikkje tek bort julepynten -den skal no snart fram att likevel. Eg har tenkt meg bort på plantasjen snart for å sjå om dei har begynt å pynte til jul. Dei plar vere dei første.

                                               Slik var det her då eg kom heim frå turen


Og slik var det her for ei lita stund sidan, det har slutta å regne,

men sola er borte no. (Det er ikkje mørkt slik som på bildet.) 

Neste veke er det haustferie på skulane, eg må på trening tysdag men får fri torsdag.Eg har mykje eg skulle ha gjort, men eg kjem ikkje alltid i gang med det eg skal gjere.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 5.oktober

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 10 grader og det regnar-. Når eg ser på veret no er eg glad for at eg rydda opp i hagen i går, for ...