lørdag, oktober 05, 2024

Dagbok 2024: 5.oktober

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 10 grader og det regnar-.

Når eg ser på veret no er eg glad for at eg rydda opp i hagen i går, for i dag fristar det ikkje å vere ute.

Etter at eg var ferdig med morgonstellet i dag, tok eg ein tur på ALTI, eg skulle berre ha nokre tablettar på apoteket så eg vart ikkje verande der så lenge. På heimvegen stoppa eg og handla på KIWI, som vanleg.

Då eg kom heim fekk eg melding frå Margrete om at ho og Amanda kom ein tur. Eg trudde dei kom snart, men eg rekna med at eg rakk ein tur på Vernet først. Det gjorde eg med god margin. Eg vart sittande å strikke litt mens eg venta på dei. Dei hadde kjøpt med seg mykje godt som vi hadde til kaffien. Dei kom også med garnet som eg trong for å bli ferdig med nokre lester eg held på med. Ja, stort sett så går det i lestestrikk og ikkje noko meir invikla.

Det er kjekt å få besøk, sjølvsagt, laurdag for ei veke sidan, var Solveig her. Og no har lærarane haustferie, så eg får vel sjå fleire av familien også.

Margrete hadde med seg boka som Arill Riise har skrive om klyngetunet der han vaks opp. Eg skal få lese den først og det ser eg fram til. Eg har no endeleg god tid til å lese. Då eg var yngre var eg ein skikkeleg lesehest, men i seinare år har eg ikkje lese mykje, og det er litt dumt. Eg trur det er TV si skuld.

No skal eg i alle fall sjå litt på Arill si bok. Vi var no nære naboar i nokre år her på Vallabøen.

                            Det vart ein våt dag. Fristar ikkje å gå ut

 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 5.oktober

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 10 grader og det regnar-. Når eg ser på veret no er eg glad for at eg rydda opp i hagen i går, for ...