mandag, oktober 21, 2024

Dagbok 2024: 21.oktober



 

Klokka er no18.00, temperaturen på trappa er+10 grader." Mye regn" står det på PC-en no, og eg tvilar ikkje. Eg har ikkje vore ute for ei dør i dag, eller kanskje eg var ein tur i garasjen og henta ved. Viss eg fyrer gordt opp ei lita stund, så klarer varmepumpa resten-
Eg har i grunne sete lenge og venta på opplett slik at eg kunne gå ein tur, men no har eg gitt opp. PÅ føremiddagen jobba eg med litt av kvart, støvsuga alle teppegolva m.m. Og rydda litt her og der. Eg plar rydde meir ute enn inne, men no får eg visst ikkje gjort så mykje meir ute viss dette veret skal vare.  Eg har no strikka ferdig ein lest igjen,no når eg fekk tak i rette garnet i Volda. Solveig har eit lite lager av lestar eg har strikka som ho kan dele ut etter behov. "Jentene vil heller stikke store genserar og kofter, så kan eg kose meg med lestar. Kanskje eg skulle strikka vottar også,  det har eg aldri likt, men eg har lyst på gode varme vottar sjølv så kanskje eg prøver. Eg har no strikka vottar sjølv - før i tida.

I morgon skal eg på trening igjen, og så går vi no her og gleder oss heile veka til Rasmus skal komme. Han er på Sundalsøra i jobb samanheng; men onsdag kjem ein avløysar og då få han komme hit onsdag kveld. Så skal han og eg lage til feiring av bursdagen hans, som er på laurdag. Då skal vi samlast her.
Eg fann ut at eg må sjå om eg har stor nok duk til spisebordet- Eg plar ikkje ha så mange til bords anna enn om jula. Men det er vel litt for tidleg med juledukar no. Men dei har "julemannar" på butikken!!! Eg har ikkje iundersøkt på Plantasjen, men i fjor var dei veldig tidleg utre med julepynten.
Eg har ein kommode på gangen med fleire skuffer fulle med dukardei blir så sjelden brukte at eg gløymer kva eg har. Men no skal eg sjå etter.
Eg har vore litt lat i dag, men det er ikkje råd å få gjort noko ute når det er slikt ver- merkeleg dette veret , full sommar førre veka. Mye regn står det på skjermen no. Så takk for det!


 Sundalsøra

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 21.oktober

  Klokka er no18.00, temperaturen på trappa er+10 grader." Mye regn" står det på PC-en no, og eg tvilar ikkje. Eg har ikkje vore u...