tirsdag, august 06, 2024

Dagbok 2024: 6.august




Klokka er no 17.45 og eg har tatt kvelden. Eg har ikkje tenkt å gjere meir i dag. Det har vore overskya og opplett i dag, og slik er det enno. Synest det er litt skymt når det ikkje er sol- Temperaturen ute er +22 grader.

Eg var effektiv på føremiddagen, eg køyrde på VØR med 7 sekker hageavfall. Tinga som eg skal bort med tek eg ein annan gong. Der var ein eldre mann på VØR på samme tid og med samme ærend. Vi var samde om at eføy ikkje var noko å ha.

Då eg kom heim att sette eg i gang med å bere inn att i Tilbygget, det som eg bar ut i går. Nokre ting fekk ikkje komme inn att. Så dei må eg kvitte på ein eller annan måte. Nokre av tinga var tunge og vanskeleg å bere åleine-men det gjekk bra.

Etterpå klipte eg graset rundt huset-ikkje i Skråninga, for det klipte eg rett før helga. Eg renska litt ugras her og der også. I dag var der mange plommer på marka og eg åt eit par av dei, så no er det snart sesong for det. Eg har ikkje plukka rips enno-bærplukking er ikkje det eg likar best, men eg skal no ta meg saman, det er no eg som vil ha bærtrea.

I morgon er det at vi skal til Eid, Margrete og eg-og kanskje Amanda. Bodil skulle først på eit "møte", så vi fer ikkje så tidleg..

Etter at eg var ferdig med utearbeidet mitt åt eg middag, same suppa som i går, eg hadde ikkje lyst på den først, men den gjekk fint ned. Så har eg site og sett nyheiter og såg eg ung nordmann som hadde fått gull. ikkje veit eg kva det var for ein idrett han dreiv. Elles sa dei at kronprinsen var åleine i Paris-og eg som trudde der var heller folksamt. Eg følgjer ikkje myke med på OL, men det blir no til at ein ser litt, når der er så mykje på TV-

No ser eg kvifor det vart så mørkt. No regnar det. Ja, eg har ikkje vatna mykje i hagen denne sommaren, det var berre tidlegi sesongen art det var litt tørt-

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 19.september

  Klokka er no17.45, temperaturen ute er + 20 grader og vi har hatt ein fin sommardag i dag igjen. Eg var på trening som vanleg om torsdagar...