mandag, august 05, 2024

Dagbok 2024: 5.august


 Klokka er no 18.56, temperaturen ute er +19 grader C. Det har vore fint ver og sol i heile dag, men no begynte det brått å regne, men det går vel over.

I dag hadde Einar lobva å komme og male på huset mitt, det er liksom han som passar på det. Men han skulle ikkje kome så tidleg så eg fekk sette i gang med det eg hadde tenkt, nemleg å rydde og vaske litt i tilbygget, no når der er lys og allting.

Eg gjekk på megd krumhals og bar og bar ut alle slags greier, mykje fjøler mellom anna. Og alt var nedestøva od skite, så eg tok vannslangen og skurekosten og vaska fjøler og bord på begge sider og sete dei til tørk. Eg måtte også prøve å få med meg mest muleg av eføyen so m har ete seg inn,mellon muren og altangolvet, men Solveig hadde greidd å få vekk mesteparten då ho var her. Eg lyg ikkje når eg seier at slike jobbar likar eg. Eg blei no ikkje heilt ferdig i dag, men fekk det meste i hus.

V
Veggane på altanen som eføyen hadde grisa til så eg mångtte bruke kniv på å få nokonlunde reine fekk nytt liv med ny maling.
 
Eg slapp å bruke tida mi på å lage middag i dag, for eg hadde ei panne med suppe ståande i frysaren-så det vart menyen i dag.

Etter at Einar hadde reist, prøvde eg å få rydde opp mest muleg ute, det som står på tørk under altanen får berre stå så lenge.Dei største tinga bar eg ikkje ut, men spylte inne.
Eg håper at eg kjem meg på VØR snart for no har eg ikkje berre hageavfall å kvitte meg med. Eg må vel køyre to gonger, tur eg. Det er bra vi har VØR.
Eg hugsar første tida vi budde her, då hadde vi bål i hagen og brende både det eine og det andre. Godt at vi ikkje gjer det no. 
Eg håper at det blir fint ver i morgon slik at eg får rydde skikkeleg opp.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 19.september

  Klokka er no17.45, temperaturen ute er + 20 grader og vi har hatt ein fin sommardag i dag igjen. Eg var på trening som vanleg om torsdagar...