onsdag, juni 26, 2024

Dagbok 2024: 26.juni

Klokka er no 19.20Temperaturen ute  er ca 20 grader, men det er vanskeleg å lese av termometeret når sola skin. I går kveld og i natt som var, regna det og skodda låg langt nedover fjellsida.Men etter kvart vart veret skikkeleg fint. Eg hadde fått melding frå Bodil om at ho og Hilde ville komme på besøk, og eg sende melding til Solveig som kunne komme innover. DEt er så altfor sjelden vi kjem i lag, mykje for at verken Bodil eller eg tek ut på langturar åleine. Mei dag fekk vi ei fin stund i lag. Det første var "hagevandring"- dei les bloggen min der eg skriv nokså utførleg om det eg gjer i hagen, så måtte dei sjå herlegheita.. Så hadde vi eit ølite måltid som eg kalla lunsj-og heile tida hadde vi noko å prate om. Det er ikkje lang veg til Eid, likevel blir det ikkje ofte vi fer imellom her og der. Eg har ein avtale med Margrete om ein tur, men kva tid det blir veit eg ikkje. Hundane hennar kjem no frå Eid, så dei kunne fått ein tur tilbake..

Då alle gjestane hadde fare, tok eg ein runde på Vernet, der var det veldig fint i dag. Eg likar å sjå på tre og plantar som er der. No er det like før geitramsen blomstrar.


Då eg kom heim måtte eg sjå litt på rosene mine, det er tydeleg at dei som står nærmast "Ryggebuska" mi har klart vinteren best. men dei andre kan no kome seg etter kvart.

Det var ein fin dag i dag, håper det blir mange slike i sommar. Rasmus, Wenche og gutane er på Malta, og når ein har PC-ar og telefonar er ingen så langt vekke at ein ikkje har kontakt.

 

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var koseleg å besøke deg i dag! Kjekt at det passa for Solveig og! Hilde

Dagbok 2024: 30.juni

                            Dette var det einaste bildet  som ville fram. Eg kallar dette                "garasjebeddet. Klokka er no 2...