onsdag, juni 12, 2024

Dagbok 2024: 12.juni



 


Klokka er no18.20, temperaturen ute er +11 grader, så det smakar ikkje mykje av sommar..Eg vakna tidleg, som vanleg,, men stod ikkje opp før eg vakna for andre gong. Då vart det frokost- og då klokka var blitt 9 var eg på Vernet, på  morgontur. Eg trefte ei eg kjenner som også var ute og gjekk. 

Eg hadde eit program for dagen, og då får eg gjort det eg skal. 

Først på programmet stod det at eg skulle gjere ferdig hekken, som eg jobba med i går, og det vart gjort først. Eg tok klipparen og for over med den til slutt.

PLan 2 var å renske nede på muren, ta bort gras og ugras for hand, der klipparen ikkje slepp til, dette vart også gjort, med mange pausar. Eg må heile tida ha med meg ein stol så ryggen min får kvile,  då går det bra.No har eg berre eitt eller kanskje 2 store jobbar att i hagen. Så er det vel å begynne på andre runden. Men sjølv om eg er plaga med ryggen, så likar eg godt å vere gartnar, No har eg mange svarte sekkar ståande rundt omkring så det må bli ein tur på VØR snart.

Eg laga meg ikkje middag i dag, men åt skiver, etterpå sat eg i stolen min-og eg trur eg sov,- før eg tok tak i strikketøyet. I går kveld då eg hadde vore ute og klipt og klipt, skulle eg ta strikketøyet, men då fekk eg ein veldig krampe i vestre handa, så det vart ikkje mykje strikking. Men i dag har eg strikka, og alt er vel.

I morgon er det trening igjen, og så går det mot helg. Vekene flyg av garde . Det er ikkje så sommarleg ute no, men det er i alle fall ikkje vinter, kulde og glatte vegar. Den mai-månaden vi hadde i år var det no full sommar for oss som har fri.

Uansett ver, så er det i alle fall ikkje snø og kulde og glatte vegar. Og det er bra.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 2.juli

Klokka er no 17.55, temperaturen ute er +11 garder C, og det regnar. Eg synest ikkje det er så populært -med skodde nedetter fjellsidene. Eg...