mandag, april 08, 2024

Dagbok 2024: 8.april



Klokka er no17.45, temperaturen ute er +13 grader C og akkurat no skin sola. Men det har også vore regnbyer i dag, trur eg, men  ikkje då eg var ute.

I dag hadde eg store planar om nedvask på datarommet, men først og fremst skulle eg rydde og vaske alle hyllene. Her er veldig mange bøker album etc. så det vart litt av ein jobb. Først ned med alt så vaske og opp att med alt. Det kjem vel med å ha ei gardintrapp. Det var ikkje så mykje vits i å vaske veggane for tapeten er ikkje så skitten, men eg tok ned gardinene for vask, og hadde ut teppet. Eg syntest eg hadde gjort ein bra jobb då eg var komen så langt. Då tok eg meg litt mat og så gjekk eg tur på Vernet, der eg sat ei lita stund på kvar benk, for ryggen trong kvile.

Då eg var heime att skulle eg legge bilde inn på maskina, men då fekk eg eit problem, For ledningen til telefonen var ikkje å sjå, og no har eg leita alle mulege og umulege stader etter ledningen. Her er tusen ledningar rundt omkring og eg kan ikkje begripe at eg ikkje finn den til telefonen, for eg har telefonen liggande her heile tida, og eg brukar ikkje å ta ut ledninga. Eg meiner ledninga er kvit, men eg sjekkar no dei svarte også. Dette er så irriterande; ein er glad for å ha gjort ein liten jobb-og så er dette takka. Viss ikkje ledningen dukkar opp, så går det vel an å få tak i ein ny-i morgon. I morgon skal vi no på trening uansett. Men no skal eg  leite litt tilI dag fyller Mimi-80 år-eg har kjent henne sidan ho var ca 15. Seinare gifta vi oss med 2 brør, Nils og Rolf.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 5.mai

Klokka er no 18.13, temperaturen ute r + 13 grader C. Det har vore sol og fint i heile dag, men ikkje så varmt som i går. Eg vakna tidleg i ...