torsdag, april 11, 2024

Dagbok 2024:11.april



Klokka er no 16.02, temperaturen ute er + 10 grader og det silregnar. Slike dagar har ein det best inne, og det er der eg er. Eg har ikkje vore så langt som ut på trappa i dag, men når eg er ferdig å skrive skal eg ut og hente litt ved og fyre opp i omnen ei lita stund.Då kan eg strikke til dømes- 

I dag har eg altså vore heime, og her har eg jobba ganske mykje. Eg har vaska og rydda kjøleskapet, og så tok eg alle skuffer og skapa i kjøkkenbenken på den sida. Elles så blir det fredagsvask i morgon. Eg må komme i rute igjen.

Viss det blir fint ute-ver snart, så er det godt alt som er gjort inne. Og så er det heilt ok å drive med slikt så lenge ein ikkje lengtar ut i sola. I går gjekk eg ikkje tur på Vernet, og eg trur ikkje eg kjem meg ut i dag heller.

Etter at eg hadde vaska frå meg, laga eg god middag til meg sjølv. Det var kyllinglår med ris, grønsaker og mango chutney. Etter måltidet sette eg meg inn i stolen min og sovna med TV-en på. Eg vakna av at nokon kasta snøball på vinduet....dette vinduet har ofte noko å oppklare, det heiter TV.

Eg har også spansk-time med meg sjølv kvar dag, men i dag var der lite spansk på Reels.Eg plundrar med å få legge bilde på bloggen min, av og til går det bra, men ikkje kvar dag. Eg må få ordna opp i denne maskina mi.Eg har ikkje så mykje å fortelje i dag, det skjer ikkje all verda når eg er her heime åleine. Og det kan no vere like godt. I morgon fyller Anne Marie, systra til Nils, 89 år, eg kan no kanskje ringe til henne. Ho er på aldersheim i Gulen.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 29.april

 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime ålei...