fredag, april 12, 2024

Dagbok 2024: 12.april


Dette bildet er frå Eid, frå 40-50 talet. Då budde vi i den ein av dei tre offisersbrakkene. Det er den kjekkaste plassen eg ha budd nokon gong. Vi hadde alt så nær, Valhall, fotballbane, Mallakoff og Gata..

Klokka er no 19.30, temperaturen ute er + 10 grader og det har vore regnbyer det meste av dagen. Sidan det var fredag, tok eg fredagsvask i dag, det tek si tid når ein skal gjere det litt skikkeleg. Det vart ikkje ver til å gå tur i dag, så det vart den tredje dagen utan mosjon.

Anne Marie, systra til Nils, fyller 89 år i dag, så eg ringte og gratulerte henne med dagen og prata ei stund med henne. Ho er på "aldersheim" og likar seg godt der.

Det regna også då eg tok bilen og køyrde ned på KIWI og handla litt til helga. Litt etter at eg hadde kome heim ringde Margrete og ville komme på besøk. Så då fekk eg ei koseleg kaffistund med henne. No blir det vel TV og strikketøy resten av kvelden. Men det er no heilt OK.

Ønsker alle ei god helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 29.april

 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime ålei...