lørdag, april 13, 2024

Dagbok 2024: 13.april


 Klokka er no 17.34, temperaturen ute er + 10 grader og det har stort sett regna i heile dag. Eg hadde tenkt å gå fleire rundar på Vernet i dag sidan eg har skofta to dagar. Men eg orka ikkje å gå ute i regnet, så eg har halde meg inne. Eg sat og strikka og såg TV, då eg fekk melding på telefonen om at Solveig ville komme ein tur i 13-tida, Eg såg på klokka og den var 13+, og bilen til Solveig var komen på tunet. Det er alltid kjekt å få besøk, men i dag vart det heilt uventa, så eg hadde ikkje fått laga til noko godt å ete. Så vi tok oss ei skive eller ro til kaffikoppen.

Eg har bala med bilda på PC-en lenge, og i dag lærte Solveig meg noko nytt. Det funka så lenge som ho var her, men då eg vart åleine skar det seg, enda eg meiner eg gjorde slik som ho sa. Bildet over teksten her, er eit som ho brukte når ho skulle vise meg.
Etter at Solveig hadde fare heim igjen, strikka eg ferdig lesten. Og no trur eg ikkje det regnar lenger, så eg får kanskje ta å gå ein tur. Det er ikkje bra å sitte i ro heile dagen, det brukar eg ikkje å gjere heller, men i dag vart det slik.

Etter mykje strev lukkast eg med å få bilda dit eg ville ha dei- og det er bevis på at eg har gått tur på Vernet i dag.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 29.april

 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime ålei...