onsdag, april 03, 2024

Dagbok 2024; 3.april


 Klokka er no17.20,; temperaturen ute er +1 grad og på PC-en min står det at det skal bli snø-og det kan godt hende det blir for det ser litt guffent ut.

Eg vakna tidleg som vanleg og då var det fint. Sola skein borte på andre sida av bygda og i fjella her. Men det varte ikkje så lenge. Eg hadde eit ærend ned på Alti , så eg var der rett etter opningstida kl.10. Då eg kom heim tok eg runden min på Vernet før eg gjekk i hus. Sidan eg ikkje tok fredagsvasken sist fredag, tok eg den i dag, det er ikkje så voldsomt mykje akkurat, men golva sparte eg til no.Så får vi seie det held for denne veka også.

Marit var no vekke på hytta heile påska, så vi avtalte at ho skulle komme ned til meg i dag, såpass vi fekk prate om det som har vore siste dagane. Eg hadde litt kake igjen frå feiringa, så det var berre å koke litt kaffi. Etter at ho gjekk op att tok eg resten av vasken- men først måtte eg løyse sudokuen som kom i avisa i dag. Elles så er det litt av kvart å styre med , til dømes "Spansken"  på PC- en og på leksa som vi har over sommaren.Eg har også hengt opp ein liten klesvak. LITT blir det no å ta tak i om ein er åleine. Det som no står på planen min er at eg må rydde og vaske, dei romma som treng det. Eg har rikeleg energi, men ryggen spelar ikkje på lag, så det blir som det blir-ikkje heilt perfekt altså.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 5.mai

Klokka er no 18.13, temperaturen ute r + 13 grader C. Det har vore sol og fint i heile dag, men ikkje så varmt som i går. Eg vakna tidleg i ...