torsdag, april 04, 2024

Dagbok 20 24: 4.april

 




Dei har saga ned mange tre her og rydda fint opp. Eg tenkjer på alle vedprosjekta som Nils hadde. Dette hadde vore noko for han.Vegen i bakgrunnen er Vikegeila/Skålavegen

Klokka er no 17.21, temperaturen ute er + 5 grader, det er overskya , men ikkje nedbør. Tidleg i dag låg det snø på markane, men då vi kom ut frå treninga ca.kl.11 var snøen borte.

Vi handla litt på KIWI i dag også, Marit og eg, eg må alltid ha frukt og grønsaker i hus. Eg tok med meg ei nykjøpt pære frå eitt eller anna land då eg gjekk tur på Vernet etter eit kort opphald i heimen. Eg tok mange bilde i dag, men det er ikkje alltid like lett å få dei på plass.

I dag tok eg siste resten av fisken eg hadde i frysaren og laga meg fiskesuppe. Det er eg veldig glad i og så får eg alt i eitt; fisk, grønsaker melk etc.

Eg kjende på at høgre armen min ikkje var heit god, den verkte litt, så eg tok ikkje tak i strikketøyet med ein gong, men presterte å sovne litt i stolen etter at eg hadde sett på TV. Ja, det gjorde no ingen ting at strikketøyet fekk ligge i fred. Det er ikkje mykje vondt men eg er litt forsiktig. Eg har ikkje gjort meg noko,  eg har kanskje trena litt for hardt-men ikkje verre enn eg plar gjere.

Eg må sjekke vippsen min ;det ser ut som eg ikkje har betalt det eg trudde eg hadde gjort. Så eg må sjå inn på bankkontoen min. Eg fekk no heller ikkje vite kva eg betalte for bensinen på tysdag, når eg betalte med kort. Eg er ikkje så opptatt av pengar i og for seg, men eg vil no gjere rett og skil for meg-men ikkje bli lurt. Armen min er blitt mykje betre, så eg trur den har hatt godt av å kvile litt.

I dag gjekk eg et stykke ovafor vegen, mot skogen. Eg ville ta eit bilde av heile prosjektet med murar, men det vart ikkje slik som eg ville ha det.




Ei jente kom ridande., ho sat på ein hest og hadde ein til med , i tillegg hadde ho to hundar, og det gjekk heilt bra. Det er lov med hestar på Vernet, men ikkje bilar, utan at dei har noko som skal gjerast med bil.
Det er stadig meir folk som kjem på Vernet-og ikkje alle bur så nær. Arma mi er ikkje så vond lenger og eg har sjekka bankkontoen-alt var i orden. Bensinen eg kjøpte i går kosta ca 500  kr. men det er lenge sidan eg fylte sist.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 5.mai

Klokka er no 18.13, temperaturen ute r + 13 grader C. Det har vore sol og fint i heile dag, men ikkje så varmt som i går. Eg vakna tidleg i ...