fredag, mars 29, 2024

Dagbok 2024: 29.mars


 Klokka er no 17.45. temperaturen ute er ca + 11 grader, det er lettskya og nydeleg ver, tidlegare i dag hadde vi mykje sol og det vart varmt inne.

Eg hadde litt problem med at det var helg dag i dag,men eg hadde på TV-en og såg gudsteneste, og det hjelpte. Eg venta besøk frå Hareid i dag, men eg trong ikkje lage mat, for dei ville berre ha kake og kaffi, så det var no enkelt når eg hadde kaker i frysaren. Dei skulle ikkje komme før i 13-14 -tida så eg fekk gjort litt forskjellig før dei kom. Det var Einar, Audun og Olaug som kom i dag. Vi drakk kaffi og åt kake og prata om laust og fast til dei skulle fare igjen. Då tok eg på meg  tur- klede og gekk ein tur på Vernet. Eg sat litt på alle benkane for å vere mest muleg ute i den fine vårlufta, trefte eit par damer som eg snakka litt med. 

Og eg tok bilde ,sjølvsagt, men no får eg ikkje til å legge dei inn -igjen.

Men i dag såg eg dei første blå blomstrane på plenen oppe mot gata. Det er eit syn når dei blomstrar. I fjor snødde dei nede, men dei kom no att.

Etter ein dag med mykje kaffi og søte kaker lengtar eg etter saltmat, så eg får sjå kva eg finn

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28. april

Klokka er no 22.10, teperaturen ute er + 10 graderC  og vi har hatt fin ver i dag. Den siste snøen som kom i fjella smelta sikkert i dag. Eg...