fredag, januar 12, 2024

Dagbok 2024:12.januar



 



Klokka er no 17,20, tempreraturen ute er + 4 grader C, og eg trur det har vore opplett, men eg veit ikkje, for eg held meg inne. Snø og is har smelta ein del, men eg måtte ha piggsko når eg gjekk og henta posten i dag også. På bildet over ser vi at snøen har smelta oppe på altanrekkverket, Den snøen/isen som var der var ikkje råd å få laus, men eg høyrde på vermeldinga ista at vi skal få snø igjen.
Ja, det vert vel ikkje vår enno. Eg ser i dagboka mi at vi fekk første solstålane inn i stova den 14. januar i fjor, men den 18. skal den i alle fall ha kome tilbake. Det er ikkje enkelt å tidfeste slikt for veret varierer frå år til år.

I dag hadde eg tenkt å stå opp i skikkeleg til og få gjort eik skikkeleg dagsverk. Ja, det er lov å håpe, men eg vakna klokk 10.30.
Fredag er det vask av kjøkken og bad, dei siste tre fredagane hadde eg berre ei hand, men kom igjennom planen. I dag stilte eg med to hender, men venstrehanda var ikkje heilt god. Då eg var ferdig med vask og middag, måtte eg berre sette meg i ro og sjå TV for handa var hoven og vond. No har eg sete i ro lenge og sett TV og drive med fingergymnastikk, så no eg handa betre og mindre opphovna, men eg trur ikkje eg skal strikke i dag. Eg strikka kanskje for mykje i går kveld- Elles har eg det bra. Det einaste som eg stressar litt med er at eg må på VØR og tømme bilen for boss, men det må vere til over helga for i morgon er der stengt.
Eg såg på vermeldinga at det skal bli litt kaldare og så skal vi få meir snø. Eg skulle hatt lyst til å rydde litt i snøen som ligg her, men torer ikkje for handa sin del. Eg er litt handkappa enno.
Men no er eg i alle fall ajour med dagane , så eg kan ønske alle ei god helg. Eg kavar med bilda på datamaskina, av og til får eg tak i dei, andre gonger ikkje.



Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...