onsdag, desember 13, 2023

Dagbok 2023:13.desember


 Klokka er no 19.43, temperaturen er minus 2 grader C og det har vore fint ute i dag også. Berre synd at eg må halde meg inne, stort sett. Eg går no her og subbar med ei låk hand som helst ikkje må vere i bruk. Men litt lyt ho tole skal eg greie det eg greie.

Heldigvis kan eg bruke telefonen og datamaskina, Og så har eg hatt besøk av både Marit og Solveig. 

Solveig hadde handla inn mat til meg, så eg treng ikkje å svelte i alle fall. Eg kjeder meg aldri, for eg finn alltid på noko, eg ser TV og så er eg mykje på datamaskina -der er det mykje å finne på og så greier eg å gjere litt husarbeid. I dag la eg i hop ein klesvask, det var ikkje enkelt-og det såg ikkje ut. 

Øystein hadde eit ærend innover og Solveig var med. Solveig braut eine handa si for to år sidan, også det var rett før jul, så ho kom med gode råd til meg. Då eg braut høgre handa for 60 år sidan, kan eg ikkje hugse at eg verkte noko særleg, men Solveig hadde verkt, så då er det ikkje så rart at eg verker. Eg må ta smertestillande tablettar, men med måte. Eg er vel vand med både IbuX og Paracet, eg gjekk no med ei låk hofte i mange år. Men no har eg hatt nokre gode år, og vil gjerne ha nokre fleire.

I dag er det Lucia-dagen , men eg har ikkje laga Lussekattar, det gjorde eg av og til før i tida. Tida fram til jul går sikkert fort. Komande tysdag skal eg bort på sjukehuset  igjen, eg får kanskje ein ny gips og så skal dei i alle fall ta røntgenbilde. Eg håper eg har rett til Taxi-for eg har frikort og då er det gratis.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra fri...