torsdag, desember 14, 2023

Dagbok 2023: 14.desember

Arbeidsplassen min.

Klokka er no 17.46, og temperaturen ute er +4 grader C, det er lenge sidan sist vi hadde så mange varmegrader. 

Det har vore ein litt annleis dag for meg og det begynte tidleg, for med det same eg vakna oppdaga eg at gipsen min var vekke, eg fann den i senga, og greidde å dra den på meg, men visste ikkje  om den var brukbar.

Eg ville ringe ned på Legesenteret  og spørje legen, men fekk ikkje telefonen til å virke, og naboane var ikkje heime, så eg hadde ingen å spørje etter hjelp. Eg gjorde eit ærend på datamaskina, og då eg prøvde telefonen igjen fekk eg ringt ned på legesenteret og forklart dei kva som stod på; dei meinte at eg skulle ringe Volda med ein gong, og det gjorde eg, Eg måtte fare med ein gong meinte dei for der vart stor kø. Eg ringde venninna mi, Ragnhild og ho tilbaud å følgje meg til Volda, og eg takka og tok imot.

Ikkje berre køyrde ho til Volda, men venta til eg vart ferdig og det tok si tid, trur vi venta nærmare tre timar, og køyrde meg heim.

Eg var den aller siste som slapp til, og det var ein ung mann/gut som la på den nye gipsen-han minte litt om Erlend. Det vart ikkje teke røntgenbilde i dag, så eg må no pent vente til tysdag, men då må eg vel ta bilde også, og få ein litt mindre gips kanskje. No har eg ete  eit godt måltid, hadde ikkje ete sidan frokost.

Eg synest telefonen min har blitt mykje betre, så kanskje eg har gjort ein god jobb utan å vite det.

Ein ting som var lurt var at eg hadde frikortet mitt på telefonen, for det vart spørsmål om det.

Eg vart litt sjokka i dag då eg oppdaga art det var torsdag for eg trudde det var onsdag. Men i morgon kjem Einar ein tur, og det ser eg fram til. Han kan kanskje sjå litt på telefonen min m.a

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...