fredag, desember 15, 2023

Dagbok 2023 : 15.desember

Klokka er no 16.47, men eg trudde det var langt på kveld sidan det er enda mørkare ute no enn når det er fint ver og klårt. No regnar det og temperaturen er + 4 grader.
Eg er som kjent gipsa og sit her og prøver å treffe rette tastane på maskina. Eg sov godt sist natt utan å misse gipsen igjen, men låg litt lenger i senga i dag tidleg enn det eg brukar å gjere. Sjølv om det er fredag og vaskedag så har eg ikkje gjort noko husarbeid. 
Eg sit mykje her ved datamaskina og "snakkar" med folk, les meldingar etc. I dag fekk eg ei god melding for ein gong skuld. Som regel er det nokon som vil ha pengar, men i dag fekk eg melding frå Mørenytt om at eg hadde betalt neten 30tusen for myke, for eg hadde sett kommaet feil. Så no får eg att dei pengane.
Eg synest eg rotar for mykje med betalingar etc,.men jammen er det mange andre som rotar også. Det er t.d. eit firma som krev 1500 kr for noko dei ikkje har gjort. Eg har ikkje betalt og kjem ikkje til å gjere det heller.

I dag visste eg at Einar skulle komme, så eg hadde laga hugseliste slik at han kunne handle til meg. Eg hadde også planlagt at han skiulle kjøpe krans til grava og eg hadde kjøpt eit nytt lys med to store batteri, så eg håper dei lyser lenge.

Einar kom som planlagt og presis kl.14som han hadde sagt. Eg hadde ikkje laga middag i dag verken til han eller meg sjølv, så vi åt brødskiver og drakk kaffi.
Einar hadde med julegåva til meg, dei siste åra har eg fått ein fin juledekorasjon med han, slik også i år.
Det har vore så godt og varmt med meg sidan eg fekk den nye varmepumpa, men i dag synest eg ikkje at den varmar i det heile tatt, så eg har sett inn el-omnen som eg brukar her på datarommet mitt. Eg må kanskje kontakte ein av alle dei gode hjelparane mine, elektrikaren "min". viss ikkje varmepumpa bestemmer seg for å varme. 
Eit kvart er det støtt og eg hadde ikkje greitt meg sjølv her utan gode hjelparar. No er snart denne veka slutt også og tida raser i full fart mot jul. Eg begynte veldig tidleg å "pynte" til jul, det er eg glad for no. For no greier eg nesten ingen ting, men det går etter måten bra.
 



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...