onsdag, september 20, 2023

Dagbok 2023: 20.september


Klokka er no19.10, temperaturen ute er + 11 grader C og regnet fossar ned. 

I dag morgon var det opplett og ganske bra, så eg vurderte å gå tur før vi skulle på kurs klokka 13. Men så var det litt eg skulle styre med her heime før eg for, og så gjekk tida frå meg. Marit og eg var på plass i lag med ein bra stor flokk på Biblioteket kl.13.

Der hadde dei lagt utover nokre nettbrett e.l.  og så skulle vi lære å lage ein e-mail profil. Marit og eg hadde fått eit brett som kom til Biblioteket same kva vi gjorde og vi fekk hjelp- og det samme skjedde. Men vi har begge " profil" frå før , så vi tok det ikkje så tungt. Men litt irriterande å kaste vekk nesten to timar til inga nytte-Kurshaldaren er lærar av yrke, eg tenkte på at dette hadde Rasmus gjort betre.

Vi handla litt på KIWI på heimvegen, og eg gjekk i gang med middagen med det samme eg kom heim, men då eg tok dei første munnfullane kom Helge og skulle sette inn ein ny kontakt til den nye varmepumpa skal komme, men eg måtte berre ete fordi om han var der ,sa han, så måtte han eit ærend og akkurat då kom Øystein innom ein snartur og skulle hente noko og bringe noko anna. Så reiste Øystein og Helge kom att og gjorde seg ferdig på stova. Eg kunne ikkje la vere å fortelje om kjellardøra og han vart intressert med ein gong, men ville komme att ein dag det var opplett, for akkurat då hadde det sett i gang med eit voldsomt regnver-og det regnar enno-mykje. Det er vel vi som skal få "flaum" no då?

Eg var opp til Marit med avisa hennar og vi vart sjølvsagt sittane å prate ei stund.

Denne dagen har eg ikkje lært noko nytt-og onsdag om 14dagar begynner nytt spanskkurs på samme dag som vi skal ha datakurs, men det er berre Eli og eg som skal vere begge stader.

I dag har eg vaska ei maskin med klede som eg tørka i trommelen, så no blir det nokre dagar med mjuke handklær. I morgon er det trening igjen , og  eg har brukt opp garnet mitt, så eg må gjere ein vri- for strikketøy må eg ha.

No må eg sette på TV-en og høyre om alt  vondt og gale som skjer i verda. Då blir mine problem små-veldig små.




Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...