torsdag, september 21, 2023

Dagbok 2023: 21.september



Klokka er no 17.22, temperaturen ute er + 16  grader og sola skin innimellom. Det har i alle fall slutta å regne, det regna voldsomt i går kveld og det regna i dag tidleg då vi for på treninga. Vi handla litt på KIWI i dag også, og så vart vi sittande og prate i bilen då vi var heime att. Det var Marit som køyrde i dag.Eg bytta til litt andre klede og sko og så tok eg ein tur på Vernet først best. Eg hadde regnjakke på meg, men plutseleg regna det ikkje lenger og det vart finare etter kvart.

I dag gjekk eg rangsøles på Vernet(mot sola)for å få litt variasjon. Der er mange små bekker som fossar ned i djupet mellom vegane, og så er det Vikelva, som tek alt med seg ned i fjorden. Men regn var det ikkje lenger, så det vart ein fin tur. 

I dag hadde eg kjøpt litt bacon så eg steikte pannekaker til middag då eg kom heim att. Eg prøver å bruke av det eg har i hus for det er overfylt alle stader. I dag fekk eg tømt ein plastboks med blåbærsylte. Eg jobbar med å få rydda kjøleskapet.

Eg var mett og trøtt då eg sette meg ned framfor TV-en og skulle høyre nyheiter. Og der sovna eg ei lita stund. Eg gjer det somme tider når eg er litt trøtt og ikkje har strikketøy.

Eg vakna og sette meg inn til datamaskina ei lita stund, då ringde det på døra; det var Helge som kom. Han hadde ikkje fått gjort seg heilt ferdig med støpselet   på utsida i går, fordi det kom så mykje regn. No har han fiksa det, og så spørs det berre kva tid dei kjem med pumpa.

Eg lurte på å køyre til Volda i dag og kjøpe meir garn, men eg utsette det enda ein gong. Eg har garn som eg kan strikke av, men eg har ikkje nok til eit heilt lestepar i samme farge.

No er det stålande sol ute, men sikkert for vått til å gjere noko arbeid i hagen. Snart blir det haust for alvor og då er det mykje som skal klippast og fraktast til VØR. Marit U og eg brukar å klippe grensehekken i lag, men ofte blir den ikkje klipt før neste vår.

No skin sola så fint ute at eg fekk lyst å  jobbe litt i hagen-men det er for vått enno.






Akkurat no.


 



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...