mandag, juni 26, 2023

Dagbok 2023:26.juni

Klokka er no 18.43, temperaturen ute er +21 graderC,  det er overskya og på PC-en står det:Regn kommer, og det trur eg så gjerne. Før i dag har det vore strålande sol.-

Det var Margrethe K. som bad oss til selskap heime hos Tone, for det er best for Tone å halde til heime.Ragnhild plukka opp meg  og Astrid på vegen bort. Eg skal ikkje gå i detaljar men vi hadde ei fin stund og vi fekk god mat. Det er ikkje så mange att av dei eg jobba i lag med, men vi som er har sterke band, vi har følgt kvarandre meir og mindre tett i alle pensjoniståra også . Eg er anten den eldste eller nesteldste av oss.Alle syntest at den nye toppen min var fin.

Då eg kom heim var det berre å få på seg arbeidsklede og komme i gang med å klippe plen. Denne veka klipper eg ikkje skråninga. Etter at eg hadde klipt rydda eg opp der som valmuene stå, der var mykje rot og ugras, Eg såg meg ikkje syn med å begynne på skvalleren i dag. Eg ser at graset sprer i bringebæråkeren, men skvalleren leder.- den er komen lengst.Eg trur ikkje eg skal gå på Vernet i dag, eg har no trimma med klipparen. 

Eg har ikkje snakka med Marit i dag, men det er no enno tid. I morgon er det trening og det blir det torsdag også, men så får vi ferie i juli.
 

Viss de ser godt etter ser de at dei raude peonane blomstrar. Marit U sine har blomstra og visna allereie.

Ser de lenger ned så ser de at Bjørn har sett opp stillas, han driv og reparerer taket sitt. Eg tenkte at vi kunne hatt stillas når veggen skal malast, eg vil ikkje at nokon skal falle ned.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...