tirsdag, juni 20, 2023

Dagbok 2023: 20.juni

                          Vi misser sola her vi bur, i 21-tida om kvelden

Klokka er no 20.11,temperaturen ute på trappa er +24 grader C, og det er sommar!

Måtte det berre vare.

I dag vakna eg av vekkerklokka klokka 8, som regel er eg vaken før den ringer.

Eg gjekk ut og såg om Marit var oppe-om  ho hadde trekt frå gardinene, Det hadde ho ikkje, og derfor ringde eg på telefonen. Det viste seg at Marit var oppe, men ho hadde fått melding frå fysioterapeuten at det ikkje vart trening i dag. Meldinga var sendt i går kveld etter kloppa 23, så eg hadde ikkje sett den.

Dermed fekk vi ein fridag ekstra og då kunne vi gjere ærenda våre i Furene. Marit skulle på EL-kjøp og eg hadde endeleg bestemt meg for å kjøpe ein rhododendron, dei er på sal no til 350 kr stk. Eg kjøpte ein som var nesten kvit, dvs. den var avblomstra no , men kjem att neste vår om alt går som det skal. Vi handla litt på Coop før vi for heim.

Eg hadde time hos frisør klokka 14, så det vart ikkje så lenge eg var heime, men eg fekk i alle fall snakka med ein tidlegare kollega på telefonen om eit treff vi skal ha komande mandag.

 Eg var ikkje ferdig hos frisøren før klokka var nesten 17, og sidan vi skulle møtast klokka 18 for å feire Margrete, vart det berre ei lita stund heime, fordi eg skulle innom ALTI først. Eg kom bort til den indiske restauranten før dei andre, så eg tok meg ein liten spasertur bort og såg på Velle-skulen, den som var, og den som dei bygger no.

Margrete og Co var komne inn på restauranten før meg, men så var vi alle samla og fekk nydeleg indisk mat.Tre ulike rettar som alle fekk smake på. ja, vi fekk sjølvsagt meir enn ein liten smak. Margrete fekk dessert som restauranten spanderte. Ein kaffikopp hadde vi også plass til. Erlend og Ingrid hadde kjøpt ein liten leike-apekatt til busdagsbarnet, så no kan ho kose med den til ho får kvalpen sin om 4 veker.

PS. No  var eg ute og henta posten, Der var eit krav på 1000 kr for festeavgift for 2023-28 for grava på Askjellhaugen. Det skal eg betale med ein gong så det ikkje vert gløymt. Alle andre faste utgifter har eg på avtale-giro.

Takk til Margrete et.co for ei koseleg stund.





Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

  Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra f...