torsdag, november 19, 2020

Dagbok 2020: 19.november

Klokka er no 17.17, temperaturen ute er + 2 grader, men eg trur det har slutta å snø. Eg målte snødjupna før i dag med ein linjal på 20 cm, det var meir snø enn det. Erik i kjellaren hadde funne fram det nye snømoke-brettet og tok mesteparten av tune.Linda ville moke for garasjen så eg skulle få ut min bil, men eg stoppa henne og sa at eg ikkje skulle ut i dag. Men ho har tatt trappa og ein veg bort til garasjen. Eg var ute og henta ved og då berre vassa eg i snøen. Eg verkte i høgre armen i natt så eg er litt forsiktig med kva eg gjer.
Eigentleg skulle Marit og eg på trening i dag, men eg kunne ikkje køyre og ikkje ho heller; det var dårlege køyreforhold. Marit tenkte vi kunne ta drosje, men eg vegra meg-delvis på grunn av prisen. Eg hadde nok å gjere heime så eg hadde ingen problem med å få ein "fridag". Det har tikka opp til fleire spansklekse-ark inn på Laptopen, og dei må eg først skrive av med hand, for så å skrive dei inn på PC-en og printe ut. Å skrive av spansk er ikkje som å skrive av norsk, for det første er det mange ord ein ikkje forstå til å begynne med, og så er det alle dei ulike aksentane som står over ymse bokstavar. Eg brukte nesten heile føremiddagen på spansken. Så fann eg ut at det var litt meir eg skulle vaske på kjøkkenet, så då tok eg like godt fredagsvasken der med det samme. Badet skal få seg ein skikkeleg vask i morgon. Må vaske litt ekstra godt no fram til jul.Men det er for tidleg å ta kjøleskapet. Det vart ikkje laga middag i dag heller, berre skivemat, men det er ok. Eg vaspa gjennom snøen ut i garasjen tidleg i dag og henta inn ved, eg har fyrt i omnen i dag, då eg sette meg til å slappe av vart eg frostig. Eg trur ikkje det blir gjort så mykje meir i dag, men eg kan no feste trådane på det lesteparet som no er ferdig - og så får eg sjå om eg har såpass mange restar at det kan bli til noko. Og viss eg blir heilt arbeidsledig, har eg eit rom som eg kallar kontor-der er det mange gode ryddeprosjekt. Say no more.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...