mandag, april 27, 2020

Dagbok 2020: 27.april


Det vart ein liten tur på Vernet i dag også-så eg gjekk glipp av nyheitene.


Klokka er ca.17.50, temperaturen ute er + 12 grader og sola skin. Det gjorde ho då eg stod opp i dag også, heilt uventa for meg. Eg har stelt litt i hagen i dag, har etter kvart fått utover ein sekk med kunstgjødsel men eg har ein til. Eg har gjødsla tynt for å seie det slik, vil ikkje brenne for mange hol i plenen. Vatna jordbær-plantane etc. Køyrde Marit ned til Vik kvart på 12 og etterpå var eg ein snartur innom Alti.
Margrete og Amanda var på handlerunde og kjøpte mold og gjødsel, blant anna. Også dei var innom Alti- for å handle litt til Amanda som skal flytte til Trondheim og ta lærarutdanning. Då blir ho og broren i samme by om ikkje anna.
Mens eg venta på at dei skulle komme hit, fekk eg høyre litt Storytel. 
Dei fekk ikkje så mykje å bite i her, berre ein kaffikopp og litt attåt. Eg ser fram til at eg skal få invitere alle til eit skikkeleg måltid. Det blir spennande å sjå framover korleis det går med coronaen no når skulane tek til igjen. Ser fram til at vi kan få meir normale tider. No er vêret så fint at eg trur eg må gå ein liten tur før sola går ned.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...