søndag, april 26, 2020

Dagbok 2020: 26.april


Klokka er snart 20.00, temperaturen er + 9 grader, og det er sånn "ikkje -vêr"-
ikkje sol ,ikkje regn, ikkje vind osb. Det er rett og slett berre overskya og opplett.
I dag har eg ikkje kome meg til med noko som helst. Var frostig og giddalaus på føremiddagen, så eg vart sittande å strikke ei stund før eg tok og las ut boka eg heldt på med på Storytel.
Ut på ettermiddagen var eg opp til Marit og drakk kaffi og prata, første gong eg har vore der sidan coronaen kom. Det er kjekt å kunne vere litt sosial igjen. Men ein bør vel vere litt forsiktig sjølv om det ikkje er nokon som har testa positivt her i Ørsta på mange veker.
I dag har eg ikkje gjort mykje til nytte, men i morgon har eg i alle fall ei oppgåve, eg skal køyre Marit til Vik. Eg tek kanskje med meg bensinkanna mi og fyller opp, et er snart tid for plenslått.
Og så må eg få utover gjødselen, det er meldt regn på sikt.
I morgon tek skulen til att for dei minste, så får vi sjå korleis det går. Sjølv om ingen eg kjenner har blitt sjuke, så lever ein i ei viss spenning. Men håper at ein kjem seg unna smitten.

I fjor kjøpte eg tre rosa potentilla - busker og planta nedanfor garasjen, men den ytste av dei trivst ikkje, så eg å kanskje bytte den ut. Kattane i nabolaget har dette bedet til do, så det er ikkje mykje system i løkvekstane. Rabarbraen var begynt å spire i januar så no er den snart moden til bruk.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...