tirsdag, april 28, 2020

Dagbok 2020: 28.april.

Charlie 6 år i dag.

Eg har vore litt opptatt med fødselsdagar i april, og no trudde eg det var slutt for denne gongen, men då var det ein att. Ein ny kom det også i år, Amund som vart fødd den 5.april.

 Klokka er no ca. 16.30, temperaturen er + 15 grader C. Då eg stod opp i dag morgon var himmelen heilt blå og sola skein, utover dagen har det kome fleire og fleire skyer og i morgon er det meldt regn.
På grunn av det regnet fekk eg utover resten av gjødselen i dag, så får eg håpe at graset veks så det kveler mosen.
Det er i grunnen alt eg har gjort i dag. Eg har vore trøytt og sløv heile dagen, men det er ikkje noko som feilar meg.
På føremiddagen sette eg meg til å sjå TV, noko eg aldri plar gjere, men det var på grunn av utviklinga av saka med Anne Elisabeth Hagen. På slutten av programmet fekk eg ein telefon, og etter det var vi langt på dag.
Etter at eg hadde gjødsla la eg meg på solsenga på altanen og høyrde Storytel ei god stund før eg stod opp og laga meg mat. Var ute og prata litt med Marit, men no fekk eg brått arbeidslyst igjen. Kanskje eg skal sette poteter?
Janne og Even har vore på VØR i dag, dei tok med seg det gamle mòkebrettet mitt for det gjekk ikkje inn i ein vanleg bil, dei køyrde med tilhengar. Eg var glad for å bli kvitt det. Gode naboar er godt å ha. No skal eg gå ut og nyte dei siste solstålane i dag. Håper at nedbøren i morgon kjem som vatn og ikkje som snø.
Det er Magrete som ha tatt bildet av Charlie.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...