mandag, januar 20, 2020

Dagbok 2020: 20.januar

Klokka er no18.40 og temperaturen ute er + 9 grader C. Det er framleis mørkt og vått. Vinteren er vel slik som klimaforskarane snakka om for nokre år sidan. 
Sovna seint sist natt, men var oppe til tilnærma normal tid i dag.
Etter at eg hadde gjort unna morgonstellet og sjekka dataen, fann eg ut at armane kunne greie å støvsuge i dag. Eg støvsuga grundig på stova og lufta godt ut med open verandadør, tok gangane og datarommet med det samme. 
Dusja og vaska håret etter at huset var i orden. Så vart det spansktime - denne veka handlar leksa om korleis ein skal oppføre seg for å ha eit sunt og godt liv. Det er litt artig no når vi greier å lese og forstå ein lengre tekst.
Eg åt "middag" i 16-tida, så shina eg opp kjøkkenet,før eg på sette eg meg til å lese i ei krimbok som eg begynte på i går kveld. Eg vart veldig trøtt , men ville ikkje sove. Det heldt hardt. 
Men så ringde det på døra. Det var min venn Helge. Det gjeld TV og Wi Fi i kjellaren. No har Helge overtatt problemet og kommuniserer direkte med Linda og Erik. Han gjorde eit forsøk på å få det til i dag, men heilt bra blei det ikkje, han skal sjå det litt an, og eventuelt komme tilbake til det.
Elles skjer det ikkje så mykje. Dei to siste dagane har eg vore her åleine, men i dag kom altså Helge. I morgon skal Marit og eg på trening igjen. Det er ikkje så sosialt i Starevegen no vinters dag når alle held seg inne. Hadde det vore snø, så hadde ein vore ute og moka-men no held alle seg inne. Det er eit trasig vêr, men det gode er at ein slepp å fyre så mykje og så slepp ein mokinga-så langt. Etter gammal skikk her i Ørsta er det Februar som er verste snømånaden-så får vi sjå . No skal eg slå på TV og sjå nyheiter.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 17.april

                Dette var pynten på "Vernet" i fjor. Det kjem vel ein likeins i år. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 9 gr...