søndag, januar 19, 2020

Dagbok 2020: 19.januar

Klokka er no 17.55, temperaturen ute er + 4 grader og det er framleis vått. Eg hadde store planar om kva eg skulle gjere i dag, -det var i går kveld, men då eg vakna i dag hadde eg vondt både i skuldrar og armar. Med det same eg trekte gardinene frå glaset, venta eg å sjå snø; plenen var grøn, men eg såg noko kvitt i jordbæråkeren.
I dag har eg ikkje gjort noko særleg fornuftig. Eg har sett opptak frå TV, lese ut ei bok etc. Og så har eg vatna potteplantane, det gjer eg kvar søndag, så då blir ikkje det gløymt.
Til middag laga eg meg omelett med vårløk og paprika, tok ei brødskive og litt spekepølse til. Så det vart fullgod middag.
Eg hadde tenkt å gå tur i dag, men vêret frista ikkje til uteliv. Får håpe eg får ta meg ein arbeidsdag i morgon, då har eg ikkje noko spesielt på programmet. Resten av kvelden går vel med til litt spanskepugg og TV. Eg er blitt altfor flink til å sjå TV denne vinteren. Det er lite utevêr og korte dagar er det også.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...