onsdag, november 06, 2019

Dagbok 2019: 6.november

Klokka er no ca. 18.30, temperaturen ute er minus 2 grader, så det er mindre kaldt enn i går. Men så har vi heller ikkje hatt sol.
I dag har det vore ein litt "rotete" dag. Det begynte med at eg farga håret , dusja etc. Så køyrde eg ned til kulturhuset ein gong mellom 11-12. Der dekka eg bord i lag med dei andre damene som hadde møtt opp. Terje kom også innom , for han skulle vikariere for kona si og vere leiar for pensjonistmøtet i dag. Eli har operert eit kne og nestleiaren måtte på jobb. Men med Terje visste eg at møtet var i gode hender.
Då eg kom heim sat eg ei stund med kabal+ bok, før eg begynte å gjere meg klar. I dag innvigde eg den nye kofta mi, og fekk mange lovord for den, god og varm var den også.
Vi hadde bestemt at vi skulle starte møtet med kaffi og kaker i dag også, men dei som skulle ta seg av kaffi og oppvask var ikkje komne. Førre møtet starta vi klokka 17. og i dag kl. 16, så dei hadde misforstått. Det vart litt skipling på programmet men det gjekk heilt fint. Som musikalsk innslag kom ei toradergruppe frå Volda. Det er dei som er på bildet. Dama heilt til høgre er bestemor til den unge guten. Eg tok mange bilde, men det var ikkje så mange det blei noko av. Eg kan ikkje så godt med den telefonen enno.
No er eg heime att, og i morgon skal eg skrive referat. Det blir ikkje så vanskeleg denne gongen, trur eg. Eg har fyrt i omnen på stova, før i dag har eg halde til på datarommet, men kvelden er enno ung og det blir vel eit kvart å sjå på TV i dag også.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 4.mai

Dette bildet er tatt i dag.  Klokka er no 17.23, temperaturen ute på trappa er + 22grader C, sola skin og det har ho gjort i heile dag. Kjem...