torsdag, november 01, 2018

Dagbok 2018: 1.november

Klokka er 21.30, temperaturen er + 12 grader og det regnar litt. Det var herlig at kulden slapp taket litt, eg likar ikkje å fryse, og fraus gjorde til tross for høg innetemperatur. Håper berre at vi slepp å få for mykje nedbør. Eg er så dum at eg framleis ventar på indianarsommaren.
I dag har mor vore mykje på kjøkkenet. Alt tek si tid, når ein har tid, dvs. slepp å skunde seg.
Eg venta Margrete og gutane, Erlend og kameraten Håkon til middag. Det er kjekt å få besøk av dei, og i kveld vart Margrete her hos meg heilt til klokka var 21. -mens gutane spelte på Kaihuset, dei øver i lag med ein tredjemann.
Margrete hadde kjøpt meir strikkegarn til meg, visste ikkje om ho hugsa det, men det gjorde ho.
Eg laga brennsnut i dag, det er så greitt når ein ventar besøk, for den kan gjerast ferdig i god tid. Til "dessert" var det pannekaker med bacon og friske(frosne) blåbær og/ eller blåbærsylte.
Amanda sat heime og jobba med skulearbeid og passa Charlie, så Margrete fekk med restane av maten til henne.
Eg har strikka litt i dag, elles har det ikkje blitt så mykje meir med meg. Eg festa trådane på to par ferdigstrikka lestepar, så julelageret veks. Har tre par halvstrikka, på grunn av garnmangel-men no blir det orden på sakene.
Eg trudde eg skulle vakne tidlegare om morgonen etter at vi stilte klokka tilbake, men det var ikkje SÅ vel, eg søv godt på morgonen enno. Men legg meg ikkje så tidleg om kvelden.
Kva eg skal gjere i morgon er enno ikkje bestemt.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 4.mai

Dette bildet er tatt i dag.  Klokka er no 17.23, temperaturen ute på trappa er + 22grader C, sola skin og det har ho gjort i heile dag. Kjem...