tirsdag, november 13, 2018

Dagbok 2018: 13.november

Klokka er  berre 17.00, temperaturen er + 10  grader C og det er opplett og litt vind. Eg er glad for kvar dag vi slepp å ha snø å mòke på.
I går var eg så  aktiv at eg kjende det i ryggen før eg stod opp i dag, men då eg kom i siget var smertene vekke. Eg hadde ingen planar for dagen, anna enn at Marit og eg skulle handle mat når ho kom att frå trening 11.15. Vi tok kortaste vegen og hamna på Kiwi. Eg hadde ei lang liste, og fekk med meg det meste. Fiskeretten på bildet kjøpte eg for å prøve den ut. Før åt Nils og eg fisk eller fiskemat bortimot fem dagar i veka, og no var eg i ferd med å tru at eg leid av fiskemangel. Porsjonen over var rikeleg til meg, eg kokte til og med poteter til. Det var godt, men smakte ikkje så mykje fisk. Passar sikkert ekstra godt for dei som ikkje likar fisk. Eg fekk ein veldig hunger etter FISK-mykje fisk. Ein annan gong skal eg heller kjøpe vanleg frosen fisk og lage til sjølv. Men det krev meir tiltak. Porsjonen over er frosen og må tinast/varmast i steikomnen. Retten var appetittleg og velsmakande. Eg skreiv dette på sida vår på FB men av ein eller annan grunn forsvann det.
I morgon skal Marit og eg på Bakk-Ola og vaksinere oss. Etterpå skal eg på Amfi og møte Ragnhild, vi skal kjøpe noko, og så skal vi på kafé etterpå.  Eg skal kanskje ein liten tur på grava til Nils i løpet av dagen; sidan det er fødselsdagen hans vil eg gjerne tenne eit lys.
Torsdag skal venninnene frå Velle til Volda og feire Tone sin fødselsdag, så denne veka blir det berre rek.
Etter ein aktiv dag i går, har det vore stillstand i dag, men litt skal eg no få gjort -det er enno tidleg dag, sjølv om mørket sig på ute.
Eg var litt i tvil om eg skulle tore å vaske sommargardinene i vaskemaskina, men då dei var ferdigvaska var dei så fine at eg kunne ha hengt dei rett opp utan å stryke dei ein gong.
Etter middagen i dag har eg sete og lese lydbok, men det er heilt forkasteleg-må lese heile greia om att. Ikkje rart det tek tid å lese lydbøker!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...