tirsdag, oktober 30, 2018

Dagbok 2018: 30. oktober

Klokka er 19.50, temperaturen er 0 grader og det verkar mykje varmare enn minus 3. Men det har vore sol og fint vêr i dag også. I morgon skal det visst bli overskya. Eg likar at det er sol, den varmar opp heile huset på dagtid.
I dag vakna eg ikkje så tidleg, hadde ikkje noko spesielt å stå opp til. Ikkje har eg gjort det skapte grann heller, anna enn å strikke ferdig eit lestepar og lese ferdig ei bok. Har ikkje ein gong hatt på TV-en, så mykje kan ha skjedd i verda utan at eg veit det.
Marit og eg hadde avtale om å fare på gravplassen og diverse anna i dag. Klokka vart nesten 14 før vi kom oss av garde, men då hadde eg i det minste fått shina meg sjølv opp litt og vaska håret. Vi fekk ikkje gjort alt vi hadde planlagt i dag, så det blir ein tur i morgon også, då skal vi bort i furene , blant anna.
Torsdag kjem Margrete og gutane på besøk, så denne veke blir litt livlegare enn den førre.
Eg føler meg ikkje heilt bra dei dagane eg ikkje får jobba noko særleg, og i dag har det vore ein slik lopradag. Men eg fekk i alle fall sjekka opp at dei ikkje har fått opp gravsteinen enno, det er lenge sidan dei la ned den steinen alt skal kvile på. Marit hadde med mold og fylte opp holet på plata framfor steinen til Robert. Det vart fint når ho sette ned att lyngplantane. Eg håper Nils sin stein kjem opp før jul.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...