søndag, september 09, 2018

Dagbok 2018: 9.september

Klokka er 18.10, temperaturen er + 18 grader C og akkurat no er det overskya og opplett. Sist natt og utover morgonen regna det, men så letta det opp. Eg har ikkje vore lenger enn ned til Victoriatreet i dag, eg har ikkje snakka med nokon, anna enn på data, men eg har vore nokså aktiv. Det blir gjerne slik at eg styrer på ute heile veke og så tek eg innearbeid om helgane.
I dag fekk eg eit nytt anfall av energi, så eg fekk vaska kjøkken og bad, før eg fekk resten av eplejusen på flasker og ned i frysaren, no har eg ca. 30 flasker og det er nok. Eg gjorde mykje anna også, men det kan ikkje vere av interesse for andre.
Men det mest overraskande er vel at eg laga full middag til meg sjølv, svinekotelettar med sjølvdyrka poteter, grønnsaker frå frysaren og ananas. Dei potetene ser litt rotete ut på tallerkenen, det er berre fordi eg kokte dei så godt. Dei treng lang koketid, og då blir dei gode. Etter eit sånt måltid måtte eg berre legge meg på sofaen med lydboka, og sovna sjølvsagt.
Måtte ned og plukke eit par plommer frå Victoriatreet etter oppstandelsen, og då fann eg litt som måtte gjerast i hagen. Mosjonen i dag har stort sett vore opp og ned kjellertrappa ørten gonger. I morgon skal eg ein liten tur til Vik og ordne med diverse.

 Queen Elisabeth blomstrar


Ingen kommentarer:

Dagbok 20 24: 3.mai

 Klokka er no18.30, temperaturen ute er + 20 grader. Det har vore ein strålande dag, med sol frå klar himmel. Eg har vore her åleine heile d...