lørdag, september 08, 2018

Dagbok 2018: 8.september

Klokka er 16.50, temperaturen er + 18 grader C, det var fint vêr og sol før middag, men etter kvart har det skya over. Heilt til no har eg gått å lurt på å GÅ ein tur nedover på AMFI til dømes, men no har eg slått det i frå meg. Eg har diverse som skal ordnast , men det får vente til mandag.
Har ikkje vore så oppesen i dag som før i veka, sjølv om eg hadde planar om mykje eg skulle gjere, så kom eg ikkje heilt i boks. Men det er no ikkje slutt på dagen enno. Noko av det første eg gjorde i dag, som alle dagar, var å plukke nedfallseple. Og så fekk eg sjølvsagt den ideen at eg skulle lage litt meir jus. Mest for å få tome diverse fat og bøtter. Då eg hadde gjort det, det vart ikkje meir enn ca. 10 flasker, mot 20 førre helg, var eg ikkje så gira meir. Sjølve arbeidet er eigentleg å rydde og vaske opp. Dessutan har eg problem med sitteknuten, så eg ville heller ligge. La meg ut på solsenga med pledd og lydbok og sovna der.
Så var eg svolten og måtte ha litt mat osb. Så går tida -og lenger kom eg ikkje i dag. Men eg har planar om litt støvsuging. Her har ikkje blitt gjort mykje husarbeid denne veka-har hatt anna å styre med. Dei få Victoriaplommene modnast etter kvart, men det er ikkje som i fjor då treet lava av nydelige plommer. 

PS: kl.18.30. No regnar det ute, passar meg i grunnen bra, sidan eg gjødsla i går.
Sidan sist har eg vore ute og raka litt, og så har eg støvsuga alle teppegolva, ganske grundig. Då eg flytta fram tripp-trappen, datt nøkkelknippet mitt i golvet. Eg har ikkje leita så veldig etter nøklane, for dei måtte no vere inne i huset-eg må no ha låst meg inn. No er det snart klart for ein lang TV-kveld. "Stjernekamp" på direkten -og  "Skal vi danse" på opptak. Eg får vel spøte litt undervegs.

Ingen kommentarer:

Dagbpk 2024: 17.mai

 Då er klokka 19.00 på sjølvaste 17.mai Det er enno sol og varmt ute, +22 grader har no, på føremiddagen var det oppe i + 28 grader, så eg v...