lørdag, april 21, 2018

Dagbok 2018: 21.april





Klokka er 21.40, temperaturen er +5 grader C, og det har vore ein fin vårdag; markene blir grøne og blomster dukkar fram både her og der. Det er berre det at dagane er for korte, dei strekk ikkje til for å få gjort alt ein vil.
Blomster dukkar det opp inne også, blomsterbod har ringt på døra fleire gonger i dag også og stova er snart som ein hage. Det er rørande å sjå kor mange det er som tenker på oss.
Eg er framleis nokså sosete, gløymer både det eine og det andre.Så det er ikkje alt som er i boks. Men eg har hatt ein kjekk dag med mykje besøk, Einar kom litt før klokka 13 og vi sat og prata lenge om mangt og mykje. Han har vore oppe i Alta sidan nyttår, så det er ei stund sidan eg har sett han. Det vart ein tur på butikken, men sidan eg ar så smart at eg hadde tatt med meg feil liste, vart det mykje som ikkje kom med. Hadde eg oppdaga det før, kunne eg ha fått ordna det. No får vi lite på Bunnpris som har sundagsope.
Kva klokka var då Rasmus og familien kom er eg ikkje heilt sikker på. Det var kjekt å sjå dei att; dei var her ein tur i påska, men då var det mykje å ta omsyn til, no kan vi slappe litt meir av.


Eg hadde ikkje fått tid å lage mat før Rasmus kom, men hadde ingrediensane klar til Taco, så middagen vart laga i fellesskap. Og godt vart det. Etterpå har vi berre prata og slappa av. Godt å ha dei her , det hadde vore litt trist å vere her åleine akkurat no, elles er eg no vandt til å vere åleine heime.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...