søndag, april 22, 2018

Dagbok 2018: 22.april


Klokka er 22.20, temperaturen ute er + 10 grader C, og det har vore ein fin vårdag sjølv om ikkje sola har vore så mykje framme. No regnar det.
Vi legg oss og vaknar til ulike tider her i huset, så det blir ingen felles frokost. Det er slik det plar vere. I dag laga eg ei kake før middag, elles vart det ikkje gjort så mykje før eg laga til middag seinare på dag. I dag vart det svinesteik pluss kjøttkake r frå frysaren. Elles har vi stort sett prata og slappa av. Rasmus fin diverse som han kan reparere, og bra er det. I dag tok han ned veggklokka som ikkje hsr gått på lenge. Ganske irriterande å ha ei klokka dom viser ca. halv tre heile tida. Han tok med seg gutane ut ein tur også, men sundagar er stort sett stille og fredelege dagar. Eg har ikkje vore ute for ei dør-i alle fall ikkje enno-eg skulle kanskje gått ein tur.
I morgon har vi litt av kvart å gjere; Wenche starta i dag med å presse dressane til dei fire "mennene sine. Det skal bli godt når gravferdsdagen er over, eg har grua meg til den, men no trur eg dt skal bli ein fin dag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...