torsdag, mars 22, 2018

Dagbok 2018: 22.mars.

Bildet er tatt klokka 15.45

No er klokka 22.30, temperaturen er + 1 grad C, det har vore lettskya og relativt mildt i dag. Men i kveld frys det på.
Då eg vakna og stod opp i dag, tykte eg at eg var litt betre i foten, så eg fekk i alle fall støvsuga i dag-ikkje alle dagar eg gjer såpass. Men etter kvart var eg ikkje fullt så bra. Ragnhild kom og køyrde meg ut på Heimen klokka 16.00, og då var eg innom Kiwi og fekk tak i tablettar.
Nils var ikkje så sprek i dag som han har vore siste veka, han var trøtt og slapp, men klar i hovudet. Og han åt. 
Eg hadde nok gått heim att relativt tidleg om eg hadde kunna gå, men eg veta på at Håkon og Birte skulle køyre meg heim. Dei kom frå Fosnavågen.
Då eg kom heim stod telefonen og blinka, og eg kjende straks att nummeret og ringde opp att til Rasmus. Dei vil komme ein tur heile gjengen, truleg kjem dei på mandag. Eg la korta på bordet og sa at eg var rimeleg handikappa, men dei ville komme likevel. Rasmus vil no hjelpe til med alt mulig, og det veit eg at han gjer. Ikkje minst kan han køyre fram og tilbake.
Eg er den typen som vil at alt skal vere på stell når vi får besøk, men no lyt eg berre ikkje bry meg om husmoræra.
Eg veit ikkje om eg vil seie noko til Nils på førehand, for eg er redd han kan egse seg opp, det skal ikkje så mykje til.
Eg forstår veldig godt at Rasmus og familien vil besøke Nils no, og då er dei nødde til å komme i ei langhelg, sidan dei er så langt borte.
I morgon kjem Solveig ein tur, og laurdag kjem vel Margrete med diverse heimvende barn. Ja, dei får ta det som eg har det. Ikkje så sprekt for tida. Men eg er sjølvsagt glad for å få besøk av barn og barnebarn. Uansett.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...