tirsdag, februar 21, 2017

Dagbok 2017: 21.februar

Klokka er19.35, temperaturen er + 2 grader C og i dag tidleg var snøen komen langt nedetter fjellsida. Det er kanskje derfor hofta har vore litt plagsom, den fungerer som vêrmeldings-stasjon.
Av talen var at Solveig skulle komme innover i 12.tida i dag, men ho kom litt før. Føremiddagen gjekk fort, og det var ikkje så mykje eg fekk utretta, men eg fekk i alle fall skrive eit lite avisinnlegg. Eg hadde ein del ærend i dag, så eg var glad for at Solveig gjerne ville innover. Kjøkkenet skulle gjerast ferdig i dag, så ho syntest det var greitt å komme seg ut av huset. Og for eit kjøkken! Eiketre-skap etc., stein benkeplater og eikeparkett på golvet, snakk om høg standard. Ho kjem nok til å legge det ut på bloggen sin  etter kvart.
Vi var først på biblioteket der eg lånte tre lydbøker, men fann ut at eg hadde lese den eine før-då eg skulle til å rippe.
Eg hadde ærend på apoteket og på parfymeriet på AMFI. Og så var vi sjølvsagt opp til Nils. Han var blitt dyktig forkjøla, sår hals og hoste m.m. Han hadde i grunnen nok utan forkjølinga. Har nettopp snakka med han i telefonen, han har ikkje feber, men ligg for det meste i senga. Romkameraten skal reise til Vartdal i morgon, og då spørs det om han får rommet åleine. Sjukeheimen er full av eldre folk med influensa, blant anna, og dei tilsette går med munnbind. Men Nils vil i alle fall ha ut laptoppen sin i morgon slik at han får sjå skisport på den. Når han ikkje har TV får laptoppen duge.
Solveig og eg var ein tur på Føniks og fekk oss litt mat og kaffi etter besøket.
Etter at Solveig reiste ut att vart eg sittande å rippe lydbøker, mens eg strikka og hadde ei lydbok på øyret, såkalla multitasking, så no er det håp om at eg kan få lese ut ei heilt sprø bok som eg har slite med ei stund. Men då er det på tide å kome seg inn på stova og sjå litt TV-kanskje.

1 kommentar:

solveig sa...

No har eg besrilt ein ny type sokkegarn, så får vi prøve Dale garn sitt.