fredag, november 04, 2016

Dagbok 2016: 4.november

Den kvite novemberkaktusen.

Klokka er 16.15, temperaturen er + 4 grader ,det er overskya og opplett.Det er ikkje heilt lyst ute lenger.
Dette var ein spennande dag for oss. Vi skulle til Åse sjukehus og få vite resultatet av prøver, CT m.m.
Vi tok bussen frå Ørsta klokka 11.10 og var på sjukehuset i god tid før vi hadde time klokka 13.00. Legen var veldig presis, så vi rakk å ta bussen heim att kl.13.23. Og vi fekk gode meldingar, og takk og pris for det. Dei hadde ikkje funne noko gale på CT, ingen spreiing til andre organ med andre ord. Ho var førnøgd med at Nils hadde lagt på seg 5 kilo sidan sist og tykte han såg betre ut. PSA-verdiane hadde gått litt ned, det er teikn på at medisinen han får no verkar. Vi er glade og letta for at det ikkje har skjedd forverringar.
Vi fekk forresten ordre om å ta influensavaksine begge to. Det har vi aldri gjort før.

Elles vil eg skryte av dei nye behagelege bussane og dei flinke bussjåførane.Eg har ikkje vore glad i å reise med buss før, men no nyt eg det. Og billeg for pensjonistar! Nils og eg kjem oss til Åse og tilbake for 300 kr-og då er ferjepengane med i prisen.
Når eg skriv så utførleg om helsa til Nils er det fordi eg veit at mange lurer på korleis det går, og derfor les bloggen min.

Då vi kom tilbake hit, var vi innom Coop og handla det meste av det vi treng til helga-litt blir det vel i morgon også. Nils har lagt seg i reclinaren for å kvile seg litt, han sov ikkje godt sist natt.
Eg har handla inn og har som plan å lage litt Taco, Nils plar like det, men appetitten er enno ikkje på topp.
Håkon er truleg ute med båten, men vi veit ikkje om Birte er med.

1 kommentar:

torbjørn urke sa...

Det var godt å lese om godt resultat for Nils. Ja, busstibodet er rett godt å bruke. MVH Torbjørn U